https://fysiovercruysse.nl/wp-content/themes/fysiovercruysse/images/logo-fysio-vercruysse.png

Ineke Vercruysse

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Ineke Vercruysse. Ik ben geboren en getogen op Schouwen-Duiveland en momenteel woonachtig in het plaatsje Dreischor. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie van de Hogeschool Rotterdam. Hierna ben ik gaan werken als algemeen fysiotherapeut in een particuliere praktijk op Zuid-Beveland. In 2015 heb ik de stap gezet om naast mijn dienstverband te starten met een eigen praktijk. De behandelingen hiervoor voer ik ambulant uit, dat wilt zeggen dat ik bij u aan huis kom.
Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie en in het BIG register. Ik heb ervaring met verschillende klachten aan het bewegingsapparaat, neurologische aandoeningen, reumatische aandoeningen en orthopedische aandoeningen en ben gespecialiseerd in Morbus Parkinson en Reumatische aandoeningen.

Sinds 15 mei 2018 ben ik trotse moeder geworden van een zoon: Jordi. Wij maken het goed.
Vanaf september zal ik mijn werkzaamheden weer op gaan pakken, tot die tijd ben ik met verlof.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut heb ik mij ingezet voor de Roparun. Ook dit jaar heeft het Bru’s Runningteam 156 weer super hun best gedaan om zoveel mogelijk geld te verzamelen. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Het doel van de Roparun is het ophalen van geld om te besteden aan onderzoeken en palliatieve zorg, het motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
Andere hobby’s van mij zijn het spelen van Volleybal bij Forza als trainend lid en het bespelen van de Bariton bij de dweilband Liever Ier As Tuus. Met deze dweilband treden wij op bij verschillende evenementen.

Beschikbaarheid

Voor behandelingen ben ik beschikbaar op woensdag, donderdag en zaterdag. Avondbehandelingen zijn op aanvraag elke werkdag mogelijk.

Contactgegevens

Heshuijzenstraat 5
4315 AZ Dreischor
T: 06 – 1207 1208
E: info@fysiovercruysse.nl

Bedrijfsgegevens

KvK-nr.: 63832836
BTW-nr.: NL002179515B69
IBAN: NL96 INGB 0703 0785 42
BIG-nr.: 29911219804