http://fysiovercruysse.nl/wp-content/themes/fysiovercruysse/images/logo-fysio-vercruysse.png

Ineke Vercruysse

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Ineke Vercruysse. Ik ben geboren en getogen op Schouwen-Duiveland en momenteel woonachtig in het plaatsje Dreischor. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie van de Hogeschool Rotterdam. Hierna ben ik gaan werken als algemeen fysiotherapeut in een particuliere praktijk op Zuid-Beveland. In 2015 heb ik de stap gezet om naast mijn dienstverband te starten met een eigen praktijk. De behandelingen hiervoor voer ik ambulant uit, dat wilt zeggen dat ik bij u aan huis kom. Hiernaast kan men een beroep op mij doen als waarnemend fysiotherapeut bij particuliere praktijken binnen de regio’s Schouwen-Duiveland en Walcheren.
Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie en in het BIG register. Ik heb ervaring met verschillende klachten aan het bewegingsapparaat, neurologische aandoeningen, reumatische aandoeningen en orthopedische aandoeningen en ben gespecialiseerd in Morbus Parkinson en Reumatische aandoeningen.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut zet ik mij in voor de Roparun. Aankomend jaar ga ik voor de vierde keer mee als fysiotherapeut met het Bru’s Runningteam 156. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Het doel van de Roparun is het ophalen van geld om te besteden aan onderzoeken en palitatieve zorg, het motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
Tevens help ik dit jaar voor de tweede keer mee met de organisatie van Koningsdag in Dreischor. Andere hobby’s van mij zijn het spelen van Volleybal bij Forza als trainend lid en het bespelen van de Bariton bij de dweilband Liever Ier As Tuus. Met deze dweilband treden wij op bij verschillende evenementen.

Beschikbaarheid

Voor behandelingen ben ik beschikbaar op maandag, donderdag en zaterdag. Avondbehandelingen zijn op aanvraag elke werkdag mogelijk.

Contactgegevens

Heshuijzenstraat 5
4315 AZ Dreischor
T: 06 - 8287 2702
E: info@fysiovercruysse.nl

Bedrijfsgegevens

KvK-nr.: 63832836
BTW-nr.: 196717656B01
IBAN: NL96 INGB 0703 0785 42
BIC-nr.: INGBNL2A